SkinVitalis τιμή

SkinVitalis- λειτουργεί, κριτικές, σχόλια, ομορφιά

Τι είναι το SkinVitalis; Πρόκειται για μια καινοτόμο προετοιμασία με τη μορφή μιας κρέμας νύχτας, βασισμένη σε μια μοντέρνα, μοναδική φόρμουλα που καταπολεμά όλες τις ρυτίδες σε μόλις 28 ημέρες! Κάθε γυναίκα θέλει να διατηρήσει τη νεαρή, υγιή εμφάνισή της όσο το δυνατόν περισσότερο και παρόλο που μερικές ρυτίδες προσθέτουν γοητεία – υπερβολικά, δυστυχώς, δεν είναι επιθυμητές.
Τη νύχτα το δέρμα αναγεννάται έντονα, έτσι η κρέμα νύχτας είναι μια πολύ καλή λύση σε αυτήν την περίπτωση. Χάρη στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, οι ουσίες που περιέχονται στην κρέμα απορροφώνται καλύτερα, καθιστώντας τη δράση τους πολύ πιο αποτελεσματική.

Το πρόσωπο είναι μια επαγγελματική κάρτα κάθε ατόμου, οπότε αν το δέρμα είναι γκρι και ξηρό, προκαλεί συχνά συμπλέγματα και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Η μοναδική, εντατική φόρμουλα SkinVitalis έχει δημιουργηθεί για τη βελτίωση της δομής και της εμφάνισης ξηρού και πολύ ξηρού δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι ορατά σε λιγότερο από ένα μήνα, και όλα αυτά οφείλονται στην αύξηση του επιπέδου ενυδάτωσης του δέρματος, το οποίο διαρκεί 24 ώρες μετά την εφαρμογή.
Η βελτίωση της κατάστασης του δέρματός μας ξεκινά ήδη από τα επίπεδα του δέρματος – δηλαδή, στη βαθύτερη δομή του. Επομένως, αυτό δεν είναι απλώς επιφανειακό αποτέλεσμα. Επιπλέον, το SkinVitalis προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές συνέπειες των υπεριωδών ακτίνων, καθώς και των UVA και UVB.
Αποκλείει αποτελεσματικά το ηλιακό φως και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.

Από πού προέρχονται ακριβώς οι ρυτίδες;

Contents

Μία από τις κύριες αιτίες τους είναι η ανεπαρκής ενυδάτωση. Ακόμα και πολύ λιπαρό δέρμα χρειάζεται καθημερινή διατροφή και ενυδάτωση με ειδικά επιλεγμένα μέσα. Δυστυχώς, οι ιδιοκτήτες λιπαρού δέρματος συχνά το ξεχνούν ή δεν έχουν επαρκή γνώση γι ‘αυτό, και έτσι – ταχύτερος σχηματισμός ανεπιθύμητων ρυτίδων.
  
Ένας άλλος λόγος είναι η χρήση καλλυντικών κακής ποιότητας. Δυστυχώς, πολλά καλλυντικά περιέχουν κακής ποιότητας ουσίες που μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνες για εμάς – είναι parabens, προϊόντα πετρελαίου και θειικά άλατα. Αποκλείουν τη ροή πολύτιμων ουσιών στα στρώματα της επιδερμίδας και στεγνώνουν πολύ το δέρμα, το οποίο τελικά οδηγεί στην εμφάνιση ατυχών ρυτίδων. Μερικές φορές είναι κρίμα να ξοδεύουμε ένα μεγαλύτερο χρηματικό ποσό σε ίδρυμα ή σκόνη, αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν αξίζει πραγματικά να εξοικονομήσετε, διότι αυτή η εξοικονόμηση μπορεί να έχει κακές επιπτώσεις στην κατάσταση του δέρματός μας – και κατά συνέπεια να επιταχύνει τη γήρανσή του.

Επειδή τα κορίτσια συμπαθούν καφέ και ο ήλιος δεν μας χαλάει πάντα, χρησιμοποιούμε συχνά το σολάριουμ. Αν και το δέρμα έχει μια όμορφη, χρυσή απόχρωση τότε, πρέπει να θυμόμαστε ότι οι ακτίνες UV είναι ο πιο επικίνδυνος εχθρός του. Αποκλείουν την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου και ελαστίνης, στεγνώνουν την επιδερμίδα και συμβάλλουν στην εμφάνιση βαθιών ρυτίδων. Επομένως, αξίζει να εξεταστεί εάν αξίζει να χρησιμοποιείτε τόσο συχνά το κρεβάτι μαυρίσματος …

Με λίγα λόγια, με την πάροδο του χρόνου, η ποσότητα υαλουρονίου στο δέρμα μας μειώνεται δυστυχώς, και έτσι η αντίστασή της σε επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες μειώνεται σημαντικά …
 

SkinVitalis κριτικές

Διαίρεση των ρυτίδων

Υπάρχουν πέντε διαφορετικοί τύποι ρυτίδων. Τα χωρίζουμε σε:

Μιμίζουν τις ρυτίδες – όπως υποδηλώνει το όνομα, εμφανίζονται λόγω των κινήσεων των μυών του προσώπου, κυρίως υπό την επίδραση των συναισθημάτων. Αποκαλύπτονται, π.χ. όταν στραβίζουμε – δηλαδή τα λεγόμενα πόδια του κοράκι, όταν συνοφρυώνονται – τη λεγόμενη ρυτίδα του λιονταριού, ή όταν χαμογελάμε ή ακόμα και καπνίζουμε.

Ελαστικές ρυτίδες – ο κύριος ένοχος τους είναι ο ήλιος. Η υπερβολική έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία οδηγεί σε απώλεια της πρωτεΐνης υποστήριξης – ελαστίνης, η οποία παρέχει στο δέρμα ελαστικότητα. Ως αποτέλεσμα, γίνεται ξηρό και λεπτό, και τα μικρά αυλάκια είναι πιο ορατά. Εμφανίζονται κυρίως στα μάγουλα, στο λαιμό, πάνω από το άνω χείλος και γύρω από τα μάτια. Συνήθως βγαίνουν περίπου 40. Ο καλύτερος τρόπος για να τα αποφύγετε είναι να αποφύγετε τον υπερβολικό ήλιο.

Ρυτίδες βαρύτητας – εμφανίζονται όταν η ποσότητα της ελαστίνης και του κολλαγόνου είναι πολύ χαμηλή, δηλαδή συνήθως γύρω στα 50. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα γίνεται λείο και αρχίζει αργά να πέφτει. Τα καλύτερα παραδείγματα είναι οι βαθιές ρινοχειλικές πτυχές και οι ρυτίδες γύρω από το στόμα και τα λεγόμενα χάμστερ, τα οποία καθιστούν το πρόσωπο οβάλ λιγότερο έντονο.

Ρυτίδες ύπνου – εμφανίζονται σε άτομα που τους αρέσει ιδιαίτερα να κοιμούνται στο στομάχι ή στο πλάι τους. Σε αυτές τις θέσεις, κατά κανόνα, κολλάμε έντονα το κεφάλι στο μαξιλάρι, το οποίο προκαλεί αντιαισθητικές τσακίσεις στο πρόσωπό μας – το λεγόμενο ρυτίδες ύπνου. Το πρόβλημα μπορεί επίσης να επηρεάσει άλλα μέρη του σώματος – π.χ. διάσπαση. Η πίεση σε ένα δεδομένο μέρος προκαλεί χαρακτηριστικά κάθετες γραμμές σε αυτό. Για να μειώσετε τον κίνδυνο εμφάνισης, είναι καλύτερα να κοιμάστε στην πλάτη σας – ωστόσο, δεν είναι όλοι άνετα σε αυτήν τη θέση. Σε αυτήν την περίπτωση, αξίζει να φροντίσετε το κατάλληλο μαξιλάρι που προσαρμόζεται στο σχήμα του προσώπου και είναι ανθεκτικό στην παραμόρφωση.

Ατροφικές ρυτίδες – αυτός είναι σίγουρα ο πιο δύσκολος τύπος ρυτίδων. Και παρόλο που είναι παρόμοια με τα ελαστοτικά, δεν προκαλούνται από έκθεση στον ήλιο, αλλά από την απώλεια ινών ελαστίνης και κολλαγόνου. Αυτές οι ίνες αρχίζουν να εξασθενίζουν και το δέρμα γίνεται ξηρό και λεπτότερο. Για την καταπολέμηση αυτού του τύπου ρυτίδων, το πιο σημαντικό είναι η σωστή φροντίδα του δέρματος – ιδιαίτερα η ενυδάτωση.

Σύνθεση του προϊόντος

Το SkinVitalis βασίζεται σε εξαιρετικά συμπυκνωμένα φυτικά αποστάγματα που έχουν ευεργετική επίδραση όχι μόνο στο δέρμα, αλλά και στην ανοικοδόμηση του δέρματος και στην ανανέωση των κυτταρικών μεμβρανών.
 

 • Κολλαγόνο – υπάρχει στην υψηλότερη συγκέντρωση στην κρέμα, έως και 99,5%! Πιθανότατα δεν χρειάζεται να πείτε σε κανέναν για τα εκπληκτικά αποτελέσματα του κολλαγόνου. Οι βαθιές ρυτίδες «σπρώχνονται» από αυτόν από μέσα, καθιστώντας τις λιγότερο ορατές με γυμνό μάτι. Επιπλέον, απορροφάται 100% από το δέρμα και δεν προκαλεί αλλεργίες.
 • Υαλουρονικό οξύ – αυτό το οξύ εμφανίζεται φυσικά στο δέρμα, γι ‘αυτό απορροφάται τόσο εύκολα. Εξουδετερώνει τις αρνητικές επιπτώσεις της επιβλαβούς ηλιακής ακτινοβολίας. Είναι μια ισχυρή ώθηση ενέργειας για το δέρμα, του οποίου η ικανότητα αναγέννησης έχει ήδη επιβραδυνθεί, χωρίς να προκαλεί παρενέργειες. Ένα μόριο οξέος προσελκύει έως και 250 μόρια νερού.
 • Σολομός DNA – DNA σολομού ουράνιου τόξου. Ένα από τα νεότερα και μοναδικά συστατικά που εμποδίζει τη μετατροπή των λεπτών γραμμών σε βαθιές. Χρησιμοποιούνται επίσης για τη θεραπεία ουλών και ραγάδων, επιτυγχάνοντας παράλληλα εξαιρετικά αποτελέσματα, επομένως είναι ένα προϊόν με μεγάλη αξία. Είναι πολύ ευέλικτο και κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ξηρό, ευαίσθητο καθώς και ώριμο και λιπαρό, γι ‘αυτό και εκτιμάται. Το DNA του είναι έως και 95% συμβατό με το ανθρώπινο DNA, γι ‘αυτό χρησιμοποιείται σε κατεστραμμένο ιστό του δέρματος για να ανοίξει το DNA, επανενεργοποιώντας την φυσιολογική ανάπτυξη και πολλαπλασιασμό των κυττάρων.
 • Asian Pennywort – Αλλιώς το Gotu Kola, είναι ένα φυτό που έχει εκτιμηθεί εδώ και χρόνια στη φυσική ιατρική της Ινδίας. Αναγκάζει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα. Αυξάνει την ένταση και την αντοχή σε εφελκυσμό. Το καλλυντικό του αποτέλεσμα έχει επίσης αποδειχθεί σε γαλακτώματα για το κατεστραμμένο και σκασμένο δέρμα – το ποσοστό του εκχυλίσματος έχει ήδη απαλό, καθαριστικό και καταπραϋντικό αποτέλεσμα. Καταπραΰνει τη φλεγμονή και έχει αντιοξειδωτική δράση. Δημοφιλές σε προϊόντα για αγγειακό, ώριμο, ευαίσθητο και ξηρό δέρμα.

Βήμα προς βήμα εφαρμογή

 • Βήμα 1 – Αφαιρέστε το μακιγιάζ και καθαρίστε το δέρμα με τονωτικό ή λοσιόν που ταιριάζει με τον τύπο του δέρματός σας. Στεγνώστε το πρόσωπό σας με στεγνό πανί ή χαρτοπετσέτα.
 • Βήμα 2 – Σκουπίστε το πρόσωπό σας με παγάκι και, στη συνέχεια, κάντε απαλό μασάζ με τα δάχτυλά σας γύρω από τα μάτια και το στόμα.
 • Βήμα 3 – Εφαρμόστε το SkinVitalis στο μέτωπο, τα μάγουλα και τα ζυγωματικά και γύρω από το λαιμό. Απλώστε το προϊόν σε όλο το πρόσωπο με αργές κινήσεις μασάζ. Εκτελέστε αυτό το μασάζ για περίπου 2-3 ​​λεπτά.
 • Βήμα 4 – Εκτελέστε αυτήν τη διαδικασία κάθε βράδυ, κατά προτίμηση ταυτόχρονα μέχρι να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

SkinVitalis – τιμή

Ένα υγιές, αναζωογονημένο δέρμα χωρίς ρυτίδες αξίζει πιθανώς κάθε τιμή; Και σοβαρά, αξίζει να είστε προσεκτικοί και να έχετε τα μάτια σας γύρω από το κεφάλι σας, γιατί συχνά μπορούμε να βρούμε προσφορές στον ιστότοπο του παραγωγού. Και όχι μόνο καθόλου, γιατί φτάνοντας έως και 50 τοις εκατό! Επομένως, αξίζει να επισκέπτεστε συχνά τον ιστότοπο και να είναι ενημερωμένος. Υπάρχουν πολλές κρέμες αντιγήρανσης στην αγορά και οι τιμές τους είναι πραγματικά διαφορετικές. Ας μην πειραστούμε από τη χαμηλή τιμή του ανταγωνισμού, γιατί συνήθως στη σύνθεση τέτοιων προϊόντων δεν θα βρούμε τόσα φυσικά, συμπυκνωμένα συστατικά όπως στο SkinVitalis.

Βήμα προς βήμα εφέ

Τα πρώτα εφέ είναι ορατά μετά από 15 λεπτά. Το δέρμα είναι ορατά πιο λείο και πιο λαμπερό. Το πρόσωπο αποκτά σωστή ενυδάτωση και έτσι αποκτά ένα καλύτερο χρώμα.

Το επόμενο στάδιο διαρκεί 14 ημέρες. Το οβάλ προσώπου είναι αισθητά σφιχτό λόγω της ενεργού εργασίας του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Οι βαθιές ρυτίδες μειώνονται έως και 54%. Υπάρχει σχεδόν πλήρης εξάλειψη των μιμητικών ρυτίδων.

Μετά από 28 ημέρες, η γήρανση του δέρματος καταστέλλεται πλήρως. Το δέρμα είναι ενυδατωμένο και κορεσμένο με φυσικό κολλαγόνο και ελαστίνη, έτσι ώστε οι ρυτίδες να μην έχουν δικαίωμα εμφάνισης. Το περίγραμμα του προσώπου βελτιώνεται ορατά και το δέρμα είναι ελαστικό και σφριγηλό σχεδόν σαν μια διαδικασία ανύψωσης.

Όπως μπορείτε να δείτε, σε λιγότερο από ένα μήνα, μπορείτε να περιμένετε καταπληκτικά αποτελέσματα χωρίς την παρέμβαση ενός πλαστικού χειρουργού.

Το πείραμα, στο οποίο συμμετείχαν περισσότερες από 10.000 γυναίκες, απέδειξε την εξαιρετικά υψηλή αποτελεσματικότητα της κρέμας SkinVitalis.

 • Το 99% των γυναικών απαλλάχθηκαν πλήρως από τις ρυτίδες μετά από 28 ημέρες θεραπείας
 • Το 77% των γυναικών παρατήρησε σημαντικές αλλαγές μετά από μόλις 8 ημέρες χρήσης της κρέμας 
 • Το 81% παρατήρησε βελτίωση του τόνου του δέρματος και του περιγράμματος του προσώπου μετά από 14 ημέρες
 • Το 69% των γυναικών απαλλάχθηκε από το πρήξιμο και τα σκούρα σημεία στο πρόσωπο και το λαιμό

Πώς να παραγγείλετε SkinVitalis;

Η παραγγελία είναι πολύ απλή. Στον επίσημο ιστότοπο υπάρχει μια φόρμα στην οποία εισάγετε τα στοιχεία σας μαζί με τον αριθμό επικοινωνίας. Μετά από λίγο, ο σύμβουλος καλεί ξανά τον αριθμό που παρέχουμε και καθορίζει τις λεπτομέρειες παράδοσης. Μόλις τακτοποιήσουμε τα πάντα, απομένει να περιμένουμε τον ταχυμεταφορέα, στον οποίο πληρώνουμε το τέλος δέματος και χρησιμοποιούμε το προϊόν!
 
Ωστόσο, προσέξτε όπου παραγγέλνουμε το προϊόν καθώς είναι διαθέσιμο σε πολλούς ιστότοπους. Ας μην προτείνουμε μια ευνοϊκή τιμή σε ιστότοπους, επειδή τα πλαστά πωλούνται συνήθως εκεί. Για να είμαστε σίγουροι ότι αγοράζουμε το πρωτότυπο, είναι καλύτερο να το παραγγείλετε στον ιστότοπο του κατασκευαστή.

Γνώμη εμπειρογνωμόνων για το SkinVitalis

Ο κοσμετολόγος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι σύγχρονες διαδικασίες αναγέννησης δίνουν καλά αποτελέσματα, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχουν πολλές παρενέργειες, όπως οίδημα, αλλεργικές αντιδράσεις, συσσώρευση νεύρων και ακόμη και απώλεια μυών του προσώπου. Δυστυχώς, οποιαδήποτε θεραπεία που επηρεάζει το δέρμα του προσώπου ενέχει κάποιο κίνδυνο, ακόμα κι αν πραγματοποιείται από εκπαιδευμένο, επαγγελματικό άτομο. Δεν έχουμε ποτέ 100% εγγύηση ότι δεν θα έχουμε ανεπιθύμητη ανταπόκριση στο σώμα.

Επομένως, σύμφωνα με τη γνώμη του ειδικού, είναι πολύ πιο ασφαλές να χρησιμοποιείτε τα ίδια συστατικά, αν και εξωτερικά. Σε συνδυασμό με τα κατάλληλα εξαρτήματα, μπορούν να διεισδύσουν στα βαθιά στρώματα της επιδερμίδας και να απαλύνουν τις ρυτίδες από μέσα. Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα όχι μόνο θα βελτιωθεί, αλλά θα αρχίσει επίσης να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη, που είναι υπεύθυνα για το νεαρό δέρμα.

Σύμφωνα με τον κοσμετολόγο SkinVitalis είναι ένα από τα αγαπημένα αναζωογονητικά προϊόντα που διατίθενται στην αγορά – είναι εντελώς φυσικό, υποαλλεργικό και δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα μετά από 3-4 εβδομάδες χρήσης. Δεν δοκιμάζεται σε ζώα, επομένως είναι φιλικό προς το περιβάλλον και είναι ιδανικό για vegans.

SkinVitalis – σχόλια

Doryda, 55 ετών

Πήρα το SkinVitalis ως δώρο από την κόρη μου. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πίστευα ότι θα βοηθούσε, αλλά μετά από μια εβδομάδα χρήσης, οι ρυτίδες ήταν λιγότερο ορατές. Τελειώνω την πρώτη συσκευασία και παραγγέλνω την επόμενη

Apolonia, 43 ετών

Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα τόσες πολλές ρυτίδες – ήταν κυρίως μιμείται τις ρυτίδες. Μόλις προωθήθηκα, οπότε παραγγέλνω μια κρέμα και μπορώ να την προτείνω ειλικρινά. Περιμένοντας την επόμενη προσφορά και παραγγελία για τη μητέρα μου 🙂

Erazma, 36 ετών

Επειδή έχω πολύ ξηρό δέρμα, είχα πάντα πρόβλημα επιδερμίδας. Χρησιμοποίησα πολλές κρέμες ημέρας και νύχτας, αλλά ήμουν συχνά αλλεργικός και δυστυχώς έπρεπε να σταματήσω να τις παίρνω. Η γιαγιά μου με βλεφαρίδες μου συνέστησε αυτήν την κρέμα, αν και φοβόμουν να ξοδέψω τόσα πολλά χρήματα, δεν είμαι σίγουρος αν το άξιζε. Μου έφερε κάποτε το υπόλοιπο της για να δοκιμάσω και στην πραγματικότητα – δεν ερεθίζει και ενυδατώνει αρκετά ωραία … Προς το παρόν χρησιμοποιώ 3 εβδομάδες και είναι επιπλέον. Οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια έχουν μειωθεί και η επιδερμίδα έχει αποκτήσει χρώμα, οπότε οι γυναίκες αξίζουν πραγματικά!

Hipolita, 29 ετών

Το μεγαλύτερο όνειρό μου ήταν η λεγόμενη ρυτίδα του καπνιστή. Πολλές φορές ήθελα να εγγραφώ για ένεση οξέος, αλλά πάντα ο φόβος της βελόνας κέρδισε και έχασα αυτόν τον αγώνα 🙁 Η λήψη αίματος είναι η τελευταία μου λύση, πόσο μάλλον οι θεραπείες προσώπου. Τέλος, κάπου τυχαία έκανα λάθος τη διαφήμιση Skin vitalis και ανακάλυψα μόλις ζω – ίσως θα βοηθήσει, σίγουρα δεν θα βλάψει. Μετά από λιγότερο από τρεις εβδομάδες οι ρυτίδες μου έγιναν τόσο αόρατες που δεν χρειάζομαι καν να χρησιμοποιήσω την κρέμα πια. Παραδέχομαι ότι τώρα το χρησιμοποιώ δύο φορές την εβδομάδα για να διατηρήσω το αποτέλεσμα.)

Σύμφωνα με τις γυναίκες που ερωτήθηκαν, 9 στους 10 από αυτούς ήταν 100% ικανοποιημένοι επιλέγοντας το SkinVitalis ως το κύριο προϊόν περιποίησης του δέρματος! Το 94% των ευρωπαίων γυναικών το προτιμούν.

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την εμφάνισή σας! Εάν φοβάσαι από το όραμα των επεμβατικών αισθητικών διαδικασιών και η σκέψη των βελόνων στο πρόσωπό σου σε κάνει να νιώθεις αδύναμος, τίποτα δεν χάνεται.

SkinVitalis φόρουμ


Όλο και περισσότεροι αισθητικοί ιατροί πιστεύουν ότι το κλειδί για μια νέα, φρέσκια εμφάνιση δεν είναι καθόλου πληρωτικά και botox, αλλά καλή πρόληψη κατά των ρυτίδων. Εάν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την κρέμα SkinVitalis από σήμερα, η οποία φυσικά διεγείρει το δέρμα για αναγέννηση, η επιδερμίδα σας μπορεί να φαίνεται ακόμη και δώδεκα χρόνια νεότερη από ό, τι υποδεικνύει η προδιαγραφή. Η κρέμα κατά τη διάρκεια του ύπνου μειώνει συνεχώς τις ρυτίδες και αποτρέπει τη χαλάρωση του δέρματος. Το σημαντικό είναι ότι θα το χρησιμοποιήσετε φυσικά και λαμπερό, χωρίς το αποτέλεσμα της υπερβολικής έντασης του προσώπου, όπως στην περίπτωση ορισμένων θεραπειών botox.